Seventeen'de Koronavirüs Alarmı

 

Seventeen Covid-19 Mu Kaptı? İki Çalışan Pozitif

aSeventeen'de Covid19 Alarmı


SEVENTEEN, Covıd-19 için pozitif test yapan personel nedeniyle geri dönüş promosyonlarını askıya aldı

Grup şimdi kendi kendine karantina dönemine girdi.


PLEDİS Entertainment, SEVENTEEN'İN bir personel üyesinin COVID-19 için pozitif testinden sonra geri dönüş promosyonlarının erteleyeceğini açıkladı.


Açıklamaya göre, SEVENTEEN bu hafta başlarında geri dönüş hazırlıklarının bir parçası olarak bir medya prodüksiyonuna katıldıktan sonra, iki personel (hybe çalışanlarından biri dahil) yeni koronavirüs için pozitif test sonuçları aldı.


SEVENTEEN'İN 8.mini albümü için 15 Haziran Salı günü bir medya prodüksiyonu gerçekleşti. Bir HYBE çalışanı ve yerinde bulunan bir dış personel, sırasıyla 18 Haziran Cuma ve 19 Haziran Cumartesi günleri COVID-19 testinde pozitif çıktılar.


Neyse ki, 17 Haziran'da uygulanan test kitleri ve 18 Haziran'da yapılan PCR testleri, on yedi üyenin hiçbirinin COVID-19 kapmadığını doğrulamaktadır. Pledis Entertainment ayrıca hayranlarına tüm üyelerin şu anda enfeksiyon belirtilerinden arınmış olduğuna dair güvence verdi.


COVID-19'un kendileri için negatif test yapılmasına rağmen, Seventeen şimdi 19 Haziran-29 Haziran tarihleri arasında personelin “yakın temasları” olarak sınıflandırıldıkları için kendi kendine karantinaya alınmalıdır. 

Bu nedenle, seçtiğiniz tanıtım etkinlikleri ve “Ready to Love” başlık parçası (grubun yaklaşan çevrimiçi fan işareti ve SBS'NİN Inkigayo'sundaki görünümü dahil) ertelenecektir. Pledis Entertainment, karantinalarının sona ermesinden sonra grubun güncellenmiş tanıtım programı hakkında ayrıntılı bilgi vereceğini belirtti.


Şirket, hayranlarından özür dilemeye devam etti ve SEVENTEEN ve çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini korumak için yürürlükte olan tüm kurallara uymaya devam edeceklerini belirtti. Aşağıdaki Pledis Entertainment'ın tam açıklamasını okuyun.



'' Merhaba.

Biz Pledis Entertainment

SEVENTEEN'İN 8. mini albümü için tanıtım faaliyetlerinin ertelendiğini duyurmak istiyoruz.

SEVENTEEN'İN 8.mini albümü comeback için hazırlık olarak 15 Haziran Salı günü bir medya prodüksiyonu gerçekleşti. Bir HYBE çalışanı ve yerinde bulunan bir dış personel, sırasıyla 18 Haziran Cuma ve 19 Haziran Cumartesi günleri COVID-19 vakaları olarak doğrulandı.

17 Haziran akşamı ilk doğrulanmış vaka için ilk belirtiler ortaya çıktığında, sanatçılar COVID için negatif olduklarını doğrulamak için kendi kendine test kitleri kullandılar ve önleyici bir önlem olarak ek PCR testi yaptılar; sonuçlar 18 Haziran sabahı iade edildiğinde tüm sanatçıların negatif olduğu bulundu. Sanatçılar şu anda ateş veya solunum bozuklukları gibi bir enfeksiyonu gösterebilecek herhangi bir semptom göstermemektedir.

15 haziran'daki çekimde sahadaki tüm personel, önleyici öz testlerin yanı sıra daha sonraki PCR testlerini gerçekleştirdi ve COVID için doğrulanan iki kişi hariç, hepsinin negatif olduğu bulundu. Ayrıca, yalnızca olumsuz olarak onaylanan çalışanlar 18 Haziran Cuma gününden sonra faaliyetlere katıldı.

Ancak, 19 Haziran Cumartesi akşamı, sağlık yetkilileri, 15 Haziran Salı günkü prodüksiyonda yer alan sanatçıların yanı sıra tüm yerinde çalışanları yakın temaslar olarak sınıflandırdıklarını ve etkilenen bireylerin 19 Haziran-29 Haziran gecesi kendi kendine karantinaya alınmasını istediklerini bildirdi.

Sonuç olarak, SEVENTEEN, 20 Haziran Pazar günü planlanan SBS Inkigayo'daki görünümleri ve SEVENTEEN 8.Mini albüm “your Choice” çevrimiçi Fan Sign etkinliği de dahil olmak üzere 8. mini albüm tanıtım etkinliklerini erteleyecektir. SEVENTEEN'İN faaliyetlerinin yeniden başlatılması için ayrıntılı programlar, kendi karantinalarının sona ermesinden sonra sağlanacaktır.


SEVENTEEN'İN geri dönüşünü sabırla bekleyen tüm hayranlara ve medya üyelerine cömert anlayışı için teşekkür ediyoruz.

Sanatçılarımızın ve çalışanlarımızın güvenliğine en yüksek önceliği vererek, sağlık yetkililerinden gelen talep ve yönergelere tam olarak uymaya devam edeceğiz.

Teşekkür ederim. ''



Yorumlar