Yoona'ın Youtube Videosu Tartışmalara Yol Açtı

 

Yoona'ın Youtube Videosu Hakkında Netizen Yorumları


Sosyal medyada Yoona'nın tahıl tercihi konusunda ateşli bir tartışma oldu.

25 Haziran'da YoonA, YouTube kanalı 'Yoona's So Wonderful Day'de ASMR içeriği yayınladı.'ASMR videosunda YoonA çikolatalı mısır gevreği almaya karar verdi ve onları nasıl yemeyi sevdiğini açıkladı.

Hayranlarına "Mısır gevreğimi biraz vıcık vıcık seviyorum" diye açıkladı ve yemeden önce 30 saniye beklemelerini tavsiye etti. 

Tahıl gevreğini çok erken yerseniz, Mısır gevreğinin çok sert olduğunu ve ağzınızın çatısını çizebileceğini açıkladı.

Daha sonra, "Ayrıca mısır gevreğindeki çikolatalı sütü de içmeliyim" diye ekledi. Bununla birlikte, çevrimiçi bir toplulukta hayranlar, YoonA'nın ıslak mısır gevreğini sevdiği için hayal kırıklığına uğrayan bazı kişiler olduğu için, YoonA'nın tahıl tercihi konusunda hararetli bir tartışma içindeydi.


yoona

Mısır gevreğini Yoona gibi seven netizenler, Yoona ile aynı tadı paylaştıkları için neşelendirdi ve heyecanlarını dile getirdi. 

"Ne hakkında konuştuğunu biliyor", 

"Mısır gevreğimi de vıcık vıcık seviyorum", 

"Evet, sütü çikolatalı süt haline getirmek için Mısır gevreğini ezmelisin" ve "tahıl en iyi tadı elde etmek için biraz vıcık vıcık olmalı."


Mısır gevreklerini daha diri seven netizenler

"çok hayal kırıklığına uğradım" diyerek hayal kırıklıklarını dile getirirken, 

"vıcık vıcık mısır gevreği? Hadi YoonA!"YoonA, bundan daha iyisini biliyorsun" ve " vıcık vıcık Mısır gevreğini sevmiyorum." diyerek tepkilerini dile getirdi.




Yorumlar